QUÈ ÉS CIM D’ESTELA

La Fundació Cim d'Estela té per objectiu la prestació de qualsevol tipus d'ensenyament o activitat educativa, cultural, esportiva i recreativa.

L'entitat es va constituir com a Fundació Privada el 23 de juliol de 2003. Per resolució de la Conselleria de Justícia de l'1 d'octubre de 2003, va ser classificada com a Fundació benèfica de tipus docent i cultural i fou inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1868.

La seva missió és donar resposta a la necessitat, compartida per moltes institucions educatives del país, de donar uns serveis educatius complementaris d'alta qualitat i especialització en els àmbits esportiu, cultural i del lleure i, també, en l'espai migdia.

Feia falta una professionalització d'aquest tipus de serveis, així com formar, organitzar i avaluar la feina dels monitors i de la resta de professionals de manera que, de tot plegat, en sorgís el valor afegit d'una major qualitat de servei.

Actualment les activitats ofertades cobreixen cinc sectors d'activitat: l'Espai migdia a les escoles; les Activitats Extraescolars esportives i culturals; les Colònies i els Casals d’estiu; l'Escola de Música i el Centre d'’Idiomes.